RallyTokon Uudenmaan Piirinmaestaruuskisat 23.9.2023

Rallytokon Uudenmaan kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut
Kirkkonummella 23.9.2023!

Kirken iso halli mahdollistaa kaksi kehää ja tänä vuonna pidetään isot kilpailut kahdella tuomarilla! Yksilökilpailu ratkotaan mestariluokassa jonka tuomaroi kilpailun ylituomari Kirsi Petäjä. Kirsi arvostelee myös voittajaluokan. Alokasluokan ja avoimenluokan tuomaroi Tarja Hiissa! Mahdolliset muutokset kuitenkin vielä mahdollisia luokkajaoissa kun näemme lopulliset koiramäärät kaikkiin luokkiin.

Ilmoittautuminen 20.8.-8.9. tiedot löytyy Virkusta!

Samalla ratkotaan epävirallinen joukkuekilpilu joka on tarkoitettu Uudenmaan Kennelpiirin jäsenyhdistyksille. Kahden tuomarin kokeella pyritään saamaan myös paljon joukkueita mukaan joten yhdistysten on mahdollista osallistua myös useammalla joukkeella!

Sponsorimme Ketunkullan hyvinvointi lahjoittaa jokaisen luokan voittajalle lahjakortin Kraniosakraaliterapiaan koiralle! Muita sponsoreita kerromme facebookin tapahtumasivulla.

YKSILÖKILPAILU: Osallistujan on oltava Kennelliiton tai kennelpiirin jäsenyhdistyksen jäsen. Osallistujan on asuttava ilmoittautumishetkellä (viimeinen ilmoittautumispäivä) vakinaisesti piirin alueella. Useamman omistajan koira kilpailee sen kennelpiirin mestaruudesta, jonne se on pääasiassa sijoitettu. Piirinmestaruudesta voivat kilpailla vain Suomen Kennelliiton tai muun virallisen kennelliiton roturekisteriin merkityt koirat (FI, ER, EJ). Koira voi kilpailla vuosittain vain yhden kennelpiirin mestaruudesta. Kennelpiirin mestaruuden voittanut koira on oikeutettu puolustamaan mestaruuttaan seuraavan vuoden mestaruuskilpailussa.

JOUKKUEKILPAILU : Joukkuemestaruudesta kilpailevassa joukkueessa tulee olla vähintään kolme koirakkoa ja enintään neljä koirakkoa, joista vähintään yksi on alempien luokkien (ALO-AVO) koirakko ja yksi ylempien luokkien (VOI-MES) koirakko. Yksilökilpailuun osallistuvat koirakot ovat etusijalla. Joukkuetulos muodostuu joukkueen kolmesta parhaasta tuloksesta, kuitenkin vähintään yhdestä alempien luokkien tuloksesta ja yhdestä ylempien
luokkien tuloksesta. Joukkuekilpailuun saavat osallistua yhdistykset, joiden kotipaikka on ko. kennelpiirin alueella ja ovat Uudenmaan Kennelpiirin jäsenyhdistyksiä. Yhdistykset voivat osallistua yhdellä tai useammalla joukkueella, mutta kilpailun järjestäjällä on oikeus rajoittaa joukkueiden määrää. Koiran ohjaajan pitää olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Paikat täytetään siten, että kukin yhdistys saa mukaan ensin yhden suurimmalla karsintapiste-määrällä olevan joukkueensa, loput joukkuepaikat täytetään karsintapistejärjestyksessä. Sama ohjaaja voi osallistua enintään kahdella koiralla samaan joukkueeseen ja edustaa vain yhtä yhdistystä

Lue koko piirinmestaruuden säännöt kennelpiirin sivuilta:
https://www.uudenmaankennelpiiri.fi/jaostot/toko-ja-rallytokojaosto/

Suora linkki Virkun ilmoittautumiseen: https://www.virkku.net/index.cfm?template=show.koe.cfm&koeId=11882