Nuorisotoiminta
 Nuorisotoiminta
Kirkkonummen Kennelkerho ry 
  Etusivu     KKK     Agility   TOKO/PK Nuoriso Muu toiminta   Halli  
 

Nuorisotoiminta

Syyskausi 2016 käynnistyy 30.10.2016 päivitetty 25.9.2016 / Mika Kallio

KKK ry:n nuorisotoiminta starttaa jälleen hallilla su 30.10.2016 klo 11-13 (seuraavat kerrat 30.10, 13.11, 27.11, 11.12 ja 18.12).

Ryhmä soveltuu 10-17-vuotiaille nuorille.

Vetäjinä Saaga Torvinen & Senni Aaltonen.

Ilmoittautumiset: saaga.torvinen@hotmail.fi

Tervetuloa!

Syyskauden 2014 infotilaisuus päivitetty 4.9.2014 / Mika Kallio

Moi kaikki KKK-nuorisotoiminnasta kiinnostuneet!

Nyt on aika aloitella nuorisotoimintaa kauden 2014-15 osalta ja kutsunkin nyt kiinnostuneet info- ja aloituspalaveriin KKK-hallille (kokoushuone) sunnuntaina 7.9.2014 klo 11-12. Huom! Tulethan ilman koiraa. Katsomme minkä verran osallistujia olisi tulossa ja saamme sitten luonnosteltua ryhmäjakoa jms.

Mikäli haluat osallistua nuorisotoimintaan (tai joku kaverisi koirineen), mutta jostain syystä et pääse infotilaisuuteen, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteella nuorisotoiminta@kirkkonummenkennelkerho.net, niin osaan sitten olla yhteydessä. Tarpeen vaatiessa minut tavoittaa myös puhelimitse numerosta 0505170390.

Kevätkaudella 2014 mukana olleet: ilmoitathan minulle myös mikäli et jostain syystä ole enää jatkamassa, niin tiedän vapauttaa paikan jollekulle toiselle? Kiitos.

Nähdään, tervetuloa!

Terveisin
Mika

Uudenmaan piirin agilitykoulutusviikonloppu päivitetty 2.4.2013 / Mika Kallio

Uudenmaan kennelpiiri järjestää agilitykoulutusta jäsenseuroilleen 27-28.4.2013 Porvoossa. Kouluttajana kumpanakin päivänä toimii Sanna Toivola-Järvinen. Koulutus järjestetään kumpanakin päivänä Porsk:n hallissa (Raudoittajantie 3) Porvoossa. Halli on
keinonurmipohjainen ja lämpötila hallissa on noin +15°C.

Lauantain 27.4.2013 koulutus on suunnattu ensisijaisesti nuorille, jotka kisaavat tai aikovat kisaamaan. Treeniaika lauantaina on 9-15 ja koulutukseen otetaan 13 koirakkoa.

Sunnuntain 28.4.2013 koulutus on suunnattu jäsenseurojen kouluttajille.

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella perjantaihin 19.4.2013 mennessä:
https://docs.google.com/forms/d/1SwcEr4 ... Fdzr59Kgw/
viewform

Paikat koulutukseen jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin että paikat jaetaan tasaisesti seurojen kesken. Näin takaamme mahdollisimman monelle seuralle
mahdollisuuden osallistua koulutukseen.

Osallistujilla tulee olla voimassa oleva Suomen agilityliiton lisenssi tai muu vakuutus.

Vahvistus koulutukseen mahtuneista ja tarkempi ohjelma aikatauluineen lähetetään koulutukseen valituille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tiedustelut

Marjo Einola (seppo.einola@pp.inet.fi)

Länsi-Uudenmaan Pelastuskoirayhdistyksen nuorisokurssi päivitetty 27.8.2012 / Mika Kallio

Länsi-Uudenmaan Pelastuskoirayhdistyksen nuorisokurssi starttaa syyskuussa. Kurssilla tutustutaan kattavasti pelastuskoiratoimintaan ja harjoitellaan pelastuskoirille tärkeitä taitoja omien koirien kanssa. Luvassa on tottelevaisuus- ja hakutreenejä, seikkailua, suunnistusta ja ensiaputaitojen harjoittelua sekä vauhdikas päätösleiri.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on lauantaina 1.9.0212 ja siitä eteenpäin treenejä on pääasiassa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Kurssi kestää yhteensä 9 kertaa. Yhden yön yli kestävä päätösleiri on 22.-23.9.2012.

Hinta: 30 €

Lisätietoja: http://www.pelastuskoiratlup.net/nuorisotoiminta

Agility - nuorten suosikkilaji päivitetty 14.3.2012 / Mika Kallio

Agility on yksi nuorten koiraharrastajien suosikkilajeista. Se on vauhdikas ja urheilullinen laji, jota voi harrastaa melkeinpä minkälaisella koiralla tahansa. Siinä tapahtuu koko ajan ja se on hauskaa sekä koiralle että ohjaajalle. 2000-luvun alusta alkaen on lajissa järjestetty nuorille omat SM-kilpailut, jotka ovat avoimet kaikille sitä harrastaville nuorille aiempaan kisamenestykseen katsomatta.

Nuorten agilityn SM-kilpailut 2011 järjestetään 6-7.8.2011 Oulussa. Kilpailunjärjestäjänä toimii Oulun koirakerho ry.

Agilityliiton kesäleiri järjestetään 6.-8.7. 2012 Kiteellä. Lisätietoja SAGIn sivuilta.

Edelleen Suomen Agilityliitto järjestää vuosittain yhdessä jäsenseurojensa kanssa alle 18-vuotiaille ohjaajille tarkoitun JunioriCup -ikäsarjakilpailun. JunioriCup muodostuu osakilpailuista, jotka järjestetään virallisten agilitykilpailuiden yhteydessä sekä erillisenä kilpailuna käytävästä finaalikilpailusta.

Lisätietoja SAGIn nuorisotoiminnasta Suomen Agilityliiton nettisivuilta.

Toko on kaiken koiraharrastuksen perusta päivitetty 14.3.2012 / Mika Kallio

Tottelevaisuuskoe mittaa koiran hallintaa. Siinä suoritetaan ennalta määrätyssä järjestyksessä erilaisia liikkeitä kuten seuraaminen, paikallaan makuu ja luoksetulo.

Tokossa järjestetään nuorille omat SM-kilpailut vuosittain ja osallistumaan ovat tervetulleita kaikki alle 18-vuotiaat harrastajat.

Lisätietoja Kennelliiton nettisivuilta.

Junior handler - nuorten koiranesittäjien oma laji päivitetty 14.3.2012 / Mika Kallio

Junior handler on nuorten koiranesittämiskilpailu. Arvostelukriteereinä ovat rodunomainen koiranesittäminen sekä yhteistyö koiran kanssa.

Junior handler-kilpailuja järjestään melkein kaikissa koiranäyttelyissä ja niihin voivat osallistua kaikki halukkaat 10-17-vuotiaat nuoret. Koiran tulee olla rekisteröity rotukoira, mutta sen ulkonäkö ei vaikuta arvosteluun. Junior handlerissa voi kilpailla lainatulla koiralla eli laji sopii myös sellaisille nuorille, joilla ei ole mahdollisuutta saada omaa koiraa.

Suomessa järjestetään vuosittain 20 SM-osakilpailua eri puolilla maata, yksi kussakin kennelpiirissä. Osakilpailuiden voittajat kutsutaan joulukuussa järjestettävään SM-finaaliin.

Lisätietoja Kennelliiton nettisivuilta.

Kennelliitto: nuorisotoiminta päivitetty 20.3.2011 / Mika Kallio

Kennelliitolla on monipuolista nuorisotoimintaa. Suomen Kennelliiton jäsenistä noin kymmenesosa eli yli 13 000 on nuorisojäseniä eli alle 18-vuotiaita koiraharrastajia.

Nuorisojäsenille on omat Nuorisosivut Kennelliiton Koiramme-lehdessä. Nettisivuilta löytyy nuorille erilaisia palveluja kuten työharjoittelupörssi, kuvagalleria, kirjeenvaihtopalsta sekä nuorison omat uutissivut. Nettisivujen kautta voi myös ilmoittautua Kennelliiton järjestämiin nuorisotapahtumiin. Nuorisolle järjestetään vuosittain myös useita leirejä, kursseja, kilpailuja ja tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki nuoret koiraharrastajat.

Lue lisää Kennelliiton nuorisojäsenyydestä osoitteesta osoitteesta http://www.kennelliitto.fi/FI/nuoriso/nuoriso.htm

Nuorisotoiminta Kirkkonummen Kennelkerhossa päivitetty 3.9.2010 / Mika Kallio

Kirkkonummen Kennelkerhon nuorisotoiminta on suunnattu kirkkonummelaisille 10-17 vuoden ikäisille koiran omistajille tai koiran hankkimista suunnitteleville nuorille. Nuorisotoiminnassa pyritään tutustumaan koiraharrastukseen mahdollisimman monipuolisesti ja omien harjoituskertojen lisäksi tavoitteena on osallistua nuorten kanssa KKK:n kisojen järjestelyihin ja näin tutustuttaa heidät myös seuran muuhun toimintaan.

 


Kyllä täältä vielä tullaan, odottakaapas...